Creëer sfeer en extra traffic

Over Patsports

Patsports heeft zich gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van trampoline-installaties en waterfietsen voor de professionele recreatieve markt. In 2003 begonnen met een 4 voudige trampoline-installatie op Roompot Beach Resort en daarna met het automatische heftafelsyteem op ‘Landal De Lommerbergen’ en  ‘Landal Het Vennenbos’. De hierbij opgedane ervaringen hebben we weer gebruikt om het systeem te verbeteren en in de loop van de tijd zijn er steeds meer parken bij gekomen.

Meer sfeer

De extra attractie op uw locatie zorgt voor meer sfeer en extra traffic.

Extra omzet

De praktijk wijst uit dat de waterfiets een zeer gewild speeltoestel is. De combinatie van veel traffic, terras en water heeft veel aantrekkingskracht

Meer plezier

De kinderen hebben enorm veel plezier. De ouders van de kinderen die gebruik maken van de atractie willen ondertussen misschien even zitten en iets drinken.

Weinig onderhoud

De attracties zijn onderhoudsarm en erg stevig. Er kan weinig kapot of vernield worden.

Voordelen

Door attracties toe te voegen aan uw recreatiepark, camping of restaurant zorgt u er voor dat er meer beleving is. De kinderen en/of ouderen kunnen zich vermaken door de attracties en uw omzet gaat hierdoor omhoog. Alle attracties zijn onderhoudsarm en zien er ook leuk uit. 

Bent u benieuwd geraakt en wilt u graag meer voordelen weten. Klik hier onder op de button voor de overige voordelen.