Waterfietsen van Patsports; Plezier voor jong en oud!

Geniet op een actieve manier van de natuur. Laat uw gasten genieten van de omgeving en verdien hier ook nog geld mee. De verhuur van de Balado waterfietsen is ideaal voor gasten die wat langer willen varen.

Waterfietsen

Door waterfietsen van Patsports als attractie toe te voegen zorgt u er voor dat er meer te beleven is voor bezoekers. Kinderen en/of ouderen vermaken zich actief met onze attracties tijdens hun verblijf en uw omzet gaat hierdoor omhoog. Alle waterfietsen zijn onderhoudsarm en zien er ook leuk uit. 

Enthousiast geworden over onze producten of diensten? Neem dan contact met ons op. 

Zoekt betrouwbare, degelijke waterfietsen voor de verhuur? Dan bent u bij Patsports aan het goede adres. Patsports is gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van waterfietsen voor de professionele recreatieve markt.

Balado waterfietsen

Patsports is importeur van de Balado waterfietsen. Balado waterfietsen zijn zeer geschikt voor professioneel gebruik, ideaal voor verhuur. Weinig losse onderdelen, dus er kan ook weinig kapot gaan of vernield worden. De elegante waterfietsen zijn allemaal van polyethyleen gemaakt en daardoor zeer stevig en robuust. Ze zijn in allerlei kleuren leverbaar waarbij ook het schoependeksel in vele kleuren verkrijgbaar is. Door de unieke kleuren combinatie passen de Balado waterfietsen ook bij uw huisstijl.

Waterfietsen van Patsports; Plezier voor jong en oud!

Specificaties
Balado R waterfiets:

1
Zeer geschikt voor professioneel gebruik
2
Ideaal voor verhuur bedrijven
3
Weinig losse onderdelen
Previous
Next

Specificaties
Balado K waterfiets:

  • 2+2 persoons waterfiets van Polyethyleen.
  • 2 extra zitjes achterop de waterfiets zitten. De passagiers achterop zitten met de voeten in het water. Een échte strand waterfiets dus!
  • 2 volwassenen en 2 kinderen.
  • 2,34 meter lang en 1,69 meter breed 
  • Zelflozend. 
  • 70 kg.
  • Beschikbaar het zwart, grijs, wit, rood, groen, blauw, oranje en geel.

De kap van de Balado waterfiets is indien gewenst in een andere kleur dan de waterfiets te bestellen.

Waterfietsen van Patsports; Plezier voor jong en oud!