Waterfietsen bij uw camping; Plezier voor jong én oud!

Door waterfietsen van Patsports als attractie toe te voegen aan uw camping zorgt u er voor dat er meer te beleven is voor bezoekers. Kinderen en/of ouderen vermaken zich actief met onze waterfietsen tijdens hun verblijf en uw omzet gaat hierdoor omhoog. Al onze waterfietsen zijn onderhoudsarm en zien er ook leuk uit. 

Heeft u een camping en bent u op zoek naar betrouwbare, degelijke waterfietsen voor de verhuur? Dan bent u bij Patsports aan het goede adres. Patsports is gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van waterfietsen voor de professionele recreatieve markt.

Waterfietsen bij uw camping; Plezier voor jong én oud!

Meer beleving en extra omzet op uw camping

Aantrekkingskracht, plezier en zeker extra omzet, dat is wat de verhuur van waterfietsen kan toevoegen aan uw camping. Daarmee is de verhuur van waterfietsen een aantrekkelijke toevoeging. Naast de directe omzet uit de verhuur kunt u ook rekenen op additionele horeca omzet.

De waterfietsen van Patsports zijn robuust gebouwd, degelijk met weinig losse onderdelen, maar hebben een vriendelijke en aantrekkelijke uitstraling. Doordat ze onderhoudsarm zijn en de verhuur ‘net zo eenvoudig is als het pakken van een winkelwagentje in de supermarkt’ zijn de kosten beperkt en haalt u ook met een beperkte personele bezetting een aantrekkelijk rendement.

Specialist in verhuur waterfietsen op campings

Al vele jaren worden onze waterfietsen, waaronder de unieke Balado waterfietsen, ingezet voor verhuur op campings. Twee-persoons of meer-persoons, in alle vormen en uitvoeringen zijn leverbaar zodat er ook voor uw vakantiepark een passende uitstraling mogelijk is.

Waterfietsen bij uw camping; Plezier voor jong én oud!

Waterfietsen verhuren op uw camping?

Wilt u meer weten over de verhuur van waterfietsen op uw camping of heeft u een andere vraag. Neem dan vrijblijvend contact op met Patsports.