Waterfietsen bij uw evenement; Plezier voor jong en oud!

Door waterfietsen van Patsports als attractie toe te voegen aan uw evenement zorgt u er voor dat er meer te beleven is voor bezoekers. Kinderen en/of ouderen vermaken zich actief met onze attracties tijdens hun verblijf en uw omzet gaat hierdoor omhoog. Alle waterfietsen zijn onderhoudsarm en zien er ook leuk uit. 

Organiseert u een evenement en zoekt u betrouwbare, degelijke waterfietsen voor de verhuur? Dan bent u bij Patsports aan het goede adres. Patsports is gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van waterfietsen voor de professionele recreatieve markt.

Waterfietsen bij uw evenement; Plezier voor jong en oud!

Extra omzet tijdens evenementen

Organiseert u een evenement op of nabij het water? Dan is de verhuur van waterfietsen een aantrekkelijke toevoeging. Naast de directe omzet uit de verhuur kunt u ook rekenen op additionele horeca omzet.

De waterfietsen van Patsports zorgen voor extra sfeer, de bezoekers beleven actiever het evenement.

Specialist in verhuur waterfietsen tijdens evenementen

Al vele jaren worden onze waterfietsen, waaronder de unieke Balado waterfietsen, ingezet tijdens evenementen in heel Nederland. Twee-persoons of meer-persoons, in alle vormen en uitvoeringen zijn leverbaar zodat ook voor uw evenement een passende uitstraling mogelijk is.

Waterfietsen tijdens evenementen?

Wilt u meer weten over de (tijdelijke) huur van waterfietsen voor uw evenement of heeft u een andere vraag. Neem dan vrijblijvend contact op met Patsports.

Waterfietsen bij uw evenement; Plezier voor jong en oud!