Waterfietsen bij uw festival; Plezier voor jong en oud!

Door waterfietsen van Patsports als attractie toe te voegen aan uw festival zorgt u er voor dat er meer actie en meer te beleven is voor bezoekers. Kinderen en/of ouderen vermaken zich actief met onze attracties tijdens hun bezoek aan uw festival en uw omzet gaat hierdoor omhoog. Alle waterfietsen zijn onderhoudsarm en zien er ook leuk uit. 

Organiseert u een festival en zoekt u betrouwbare, degelijke waterfietsen voor de tijdelijke verhuur? Dan bent u bij Patsports aan het goede adres. Patsports is gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van waterfietsen voor de professionele recreatieve markt en verzorgt inmiddels op vele festivals de verhuur.

Waterfietsen bij uw festival; Plezier voor jong en oud!

Extra omzet tijdens festivals

Organiseert u een festival op of nabij het water? Dan is de verhuur van waterfietsen een aantrekkelijke toevoeging. Naast de directe omzet uit de verhuur kunt u ook rekenen op additionele horeca omzet.

De waterfietsen van Patsports zorgen voor extra sfeer, de bezoekers beleven actiever het festival.

Specialist in verhuur waterfietsen tijdens festivals

Al vele jaren worden onze waterfietsen, waaronder de unieke Balado waterfietsen, ingezet tijdens festivals in heel Nederland. Twee-persoons of meer-persoons, in alle vormen en uitvoeringen zijn leverbaar zodat ook voor uw festival een passende uitstraling mogelijk is.

Waterfietsen tijdens uw festival?

Wilt u meer weten over de (tijdelijke) huur van waterfietsen voor uw festival of heeft u een andere vraag. Neem dan vrijblijvend contact op met Patsports.

Waterfietsen bij uw festival; Plezier voor jong en oud!