Waterfietsen op uw recreatiepark; Plezier voor jong en oud!

Door waterfietsen van Patsports als attractie toe te voegen aan uw recreatiepark zorgt u er voor dat er meer te beleven is voor bezoekers. Kinderen en/of ouderen vermaken zich actief met onze attracties tijdens hun verblijf en uw omzet gaat hierdoor omhoog. Alle waterfietsen zijn onderhoudsarm en zien er ook leuk uit. 

Heeft u een recreatiepark en zoekt u betrouwbare, degelijke waterfietsen voor de verhuur? Dan bent u bij Patsports aan het goede adres. Patsports is gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van waterfietsen voor de professionele recreatieve markt.

Waterfietsen op uw recreatiepark; Plezier voor jong en oud!

Extra omzet en meer beleving op uw recreatiepark

Plezier, sfeer en extra omzet, dat is wat de verhuur van waterfietsen toevoegt aan uw recreatiepark. Daarmee is de verhuur van waterfietsen een aantrekkelijke toevoeging. Naast de directe omzet uit de verhuur kunt u ook rekenen op additionele horeca omzet.

De waterfietsen van Patsports zijn robuust en degelijk maar hebben een vriendelijke en aantrekkelijke uitstraling. Doordat ze onderhoudsarm zijn en de verhuur ‘net zo eenvoudig is als het pakken van een winkelwagentje in de supermarkt’ zijn de kosten beperkt en haalt u ook met een beperkte personele bezetting een aantrekkelijk rendement.

Waterfietsen op uw vakantiepark; Plezier voor jong en oud!
Waterfietsen op uw recreatiepark; Plezier voor jong en oud!
Waterfietsen op uw recreatiepark; Plezier voor jong en oud!

Specialist in verhuur waterfietsen op een recreatiepark

Al vele jaren worden onze waterfietsen, waaronder de unieke Balado waterfietsen, ingezet voor verhuur op recreatieparken in heel Nederland. Twee-persoons of meer-persoons, in alle vormen en uitvoeringen zijn leverbaar zodat ook voor uw recreatiepark een passende uitstraling mogelijk is.

Waterfietsen verhuren op uw recreatiepark?

Wilt u meer weten over de verhuur van waterfietsen op uw recreatiepark of heeft u een andere vraag. Neem dan vrijblijvend contact op met Patsports.