Waterfietsen in uw speeltuin; Plezier voor jong én oud!

Met waterfietsen van Patsports in uw speeltuin zorgt u er voor dat er meer te beleven is voor bezoekers. Kinderen en/of ouderen vermaken zich actief met onze waterfietsen tijdens hun verblijf en uw omzet gaat hierdoor omhoog. Al onze waterfietsen zijn onderhoudsarm en zien er ook leuk uit. 

Heeft u een speeltuin en bent u op zoek naar betrouwbare, degelijke waterfietsen voor de verhuur? Dan bent u bij Patsports aan het goede adres. Patsports is gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van waterfietsen voor de professionele recreatieve markt.

Waterfietsen in uw speeltuin; Plezier voor jong én oud!

Meer beleving en extra omzet in uw speeltuin

Aantrekkingskracht, plezier en extra omzet, dat is wat de verhuur van waterfietsen kan toevoegen aan uw speeltuin, u onderscheidt zich van uw concurrent! Daarmee is de verhuur van waterfietsen een aantrekkelijke toevoeging.

De waterfietsen van Patsports zijn robuust gebouwd, degelijk met weinig losse onderdelen, maar hebben wel een vriendelijke en aantrekkelijke uitstraling. Doordat ze onderhoudsarm zijn en de verhuur ‘net zo eenvoudig is als het pakken van een winkelwagentje in de supermarkt’ zijn de kosten beperkt en haalt u ook met een beperkte personele bezetting een aantrekkelijk rendement.

Specialist in verhuur waterfietsen in speeltuinen

Al jaren worden onze waterfietsen, ingezet voor verhuur in speeltuinen. In alle vormen en uitvoeringen, zowel in twee-persoons als meerpersoonsuitvoering leverenbaar zodat er ook voor uw speeltuin een passende uitstraling mogelijk is.

Waterfietsen in uw speeltuin; Plezier voor jong én oud!

Waterfietsen verhuren?

Wilt u meer weten over de verhuur van waterfietsen in uw speeltuin of heeft u een andere vraag. Neem dan vrijblijvend contact op met Patsports.