Waterfietsen voor verhuur-bedrijven; extra rendement!

Door waterfietsen van Patsports als attractie toe te voegen aan uw aanbod zorgt u er voor dat uw doelgroep verbreedt. Op veel plaatsen vermaken kinderen en/of ouderen zich actief met onze attracties tijdens hun verblijf waardoor de omzet van de exploitant omhoog gaat. Alle waterfietsen zijn onderhoudsarm en zien er ook leuk uit. 

Zoekt u betrouwbare, degelijke waterfietsen voor de verhuur? Dan bent u bij Patsports aan het goede adres. Patsports is gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van waterfietsen voor de professionele recreatieve markt.

Waterfietsen voor verhuur-bedrijven; extra rendement!

Extra omzet

Een verhuur locatie nabij het water? Dan is de verhuur van waterfietsen een aantrekkelijke toevoeging. Naast de directe omzet uit de verhuur kunt u ook rekenen op additionele horeca omzet.

Specialist in verhuur waterfietsen

Al vele jaren worden onze waterfietsen, waaronder de unieke Balado waterfietsen, ingezet in heel Nederland. Twee-persoons of meer-persoons, in alle vormen en uitvoeringen zijn leverbaar zodat ook voor u een passende uitstraling mogelijk is.

Waterfietsen verhuren?

Wilt u meer weten over de aanschaf van waterfietsen voor de verhuur of heeft u een andere vraag. Neem dan vrijblijvend contact op met Patsports.

Waterfietsen voor verhuur-bedrijven; extra rendement!