Balado waterfietsen

Importeur Balado waterfietsen

Patsports is de Nederlandse importeur van de Balado waterfietsen. Balado waterfietsen zijn zeer geschikt voor professioneel gebruik, ideaal voor verhuur. De elegante waterfietsen van Balado zijn allemaal van polyethyleen gemaakt en daardoor zeer stevig en robuust. Ze zijn in allerlei kleuren leverbaar waarbij ook het schoependeksel in vele kleuren verkrijgbaar is. Door de unieke kleuren combinatie passen de Balado waterfietsen ook bij uw huisstijl. 

Importeur Balado waterfietsen

Balado waterfietsen

De Balado waterfiets is ideaal om wat langer mee te varen, hij fietst namelijk veel lichter dan de meeste andere waterfietsen. Uw gasten genieten daadwerkelijk van een ontspannen tochtje op de waterfiets!

Ook de goede kwaliteit is direct af te zien aan de Balado waterfietsen. Als geheel een mooi afgewerkte waterfiets.

Het oppervlak van de waterfiets is glad waar men zit en stroever op de plaatsen waar men staat/loopt.

Degelijk en Onderhoudsarm

Balado waterfietsen bevatten vrijwel geen losse onderdelen, er kan dus weinig kapot gaan of vernield worden. De onderhoudsarme waterfietsen worden daarom in de professionele markt gebruikt en zijn ideaal voor verhuur.

Wilt u meer weten over de aanschaf of huur van waterfietsen voor verhuur? Of zoekt u een goed alternatief om uw bestaande waterfietsen te vervangen? Neem dan contact met ons op.

Importeur Balado waterfietsen