Vervangen waterfietsen

Vervangen bestaande waterfietsen

Nemen de onderhoudskosten van uw waterfietsen toe? Is de uitstraling niet meer optimaal waardoor de inkomsten uit verhuur teruglopen? De aanschaf (of huur) van nieuwe waterfietsen zorgt meteen voor een kwaliteitsimpuls. De waterrecreatie krijgt een frisse uitstraling en uw bezoekers weten uw attractie weer te waarderen. Dit vertaalt zich direct in extra omzet uit verhuur, maar vergeet ook niet de additionele (horeca) omzet voor de rest van uw onderneming.

Vervangen bestaande waterfietsen

Balado waterfietsen de ideale vervanging

Balado waterfietsen zijn zeer geschikt voor professioneel gebruik, ideaal voor verhuur. Weinig losse onderdelen, dus er kan ook weinig kapot gaan of vernield worden. De elegante waterfietsen zijn allemaal van polyethyleen gemaakt en daardoor zeer stevig en robuust. Ze zijn in allerlei kleuren leverbaar waarbij ook het schoependeksel in vele kleuren verkrijgbaar is. Door de unieke kleuren combinatie passen de Balado waterfietsen ook bij uw huisstijl. 

Ook de goede kwaliteit is direct af te zien aan de Balado waterfietsen. Een glad oppervlak waar men zit en een stroever oppervlak waar men staat/loopt. Als geheel een mooi afgewerkte waterfiets. Een prima alternatief wanneer u uw oude waterfietsen wilt vervangen.

Beste prijs-kwaliteit verhouding bij vervanging

We kunnen zondermeer zeggen dat de Balado waterfietsen het beste alternatief zijn bij vervanging van uw bestaande waterfietsen. Als we zaken als prijs, kwaliteit, afwerking en het gemak van fietsen allemaal meenemen steekt de Balado waterfiets met kop en schouders boven de rest uit. Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden voor het vervangen (en eventueel inruilen) van uw bestaande waterfietsen te bespreken.

Vervangen waterfietsen

Zijn uw waterfietsen aan vervanging toe? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we horen graag van u!

Vervangen bestaande waterfietsen